Mən son vaxtlar müxtəlif onlayn xidmətlərin istifadəçi
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən son vaxtlar müxtəlif onlayn xidmətlərin istifadəçi razılığı sənədlərini araşdırmağa başlamışam və bir maraqlı detala diqqət yetirmişəm. Bəzi platformalar bu sənədləri o qədər uzun, qarmaşıq və hüquqi dildə yazır ki, onları oxumaq adi istifadəçi üçün əsl işgəncəyə çevrilir. Bu da mənə elə gəlir ki, platforma qəsdən istifadəçiləri çaşdırmağa çalışır. Digər tərəfdən, elə saytlar da var ki, bütün şərtləri qısa, sadə və başa düşülən dildə yazır, hətta vacib məqamları ayrıca qeyd edirlər. Bu cür platformalar dərhal etimad qazanır. Azərbaycanda bu ikinci qrupa aid olan, yəni istifadəçisinə hörmət edən və şəffaf şərtlər təqdim edən platformalar hansılardır? Təcrübələrinizi bölüşsəniz, şad olaram.
10 Views

Yadınızdadırsa, mən əvvəllər də yeni platformalar kəşf etməyi sevdiyimi demişdim. Amma bu dəfəki kəşfim xüsusidir. Onu digərlərindən fərqləndirən bir çox cəhət var. İlk öncə, bu platformanın görünüşü o qədər cəlbedicidir ki, insan ona baxmaqdan doymur. Rənglər, şriftlər, boşluqlar — hər şey mükəmməl nisbətdədir. İkincisi, burada naviqasiya o qədər asandır ki, hətta internetdə az təcrübəsi olan biri belə istifadə edə bilər. Üçüncüsü, bu platformanın məzmunu həqiqətən də dəyərlidir. Boş, mənasız məlumatlar yoxdur. Hər şey faydalı, hər şey maraqlıdır. Söhbət ünvanından gedir. Bu platformanı kəşf etdikdən sonra mən özümə sual verdim: "Bəs bu sayt niyə bu qədər yaxşıdır?" Və cavab tapdım — çünki onu yaradanlar istifadəçiləri çox yaxşı başa düşürlər. Onlar bilirlər ki, insanlar nə axtarır, nəyə ehtiyac duyur. Və bu ehtiyacları
üçün əllərindən gələni ediblər. Mən bu platformanı artıq bir neçə həftədir istifadə edirəm və hələ də ondan doymamışam. Hər dəfə yeni bir şey tapıram. Bu, mənim üçün sonsuz bir mənbədir.